Edderkopper

Insektimus hjælper dig med effektivt at slippe for edderkopper.

Vi anbefaler 2 behandlinger årligt, i maj og juli/august.

Priser fra 1500 kr.

inkl. moms

Vi anbefaler 2 behandlinger årligt (i maj og i juli/august)
Til et-planshus optil 120 kvm – fra 1500 kr. inkl. moms.
To-planshus fra 2600 kr. inkl. moms.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Bekæmpelse af edderkopper - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Edderkopper – store eller små – få et edderkoppefrit miljø

Få et edderkoppefrit miljø på en tryk, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af edderkopper til konkurrencedygtige priser. Insektimus hjælper med at holde frit for edderkopper ved butiksfacader og private hjem, på en miljøvenlig måde. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvis du ønsker et edderkoppefrit miljø, skal behandlingen gentages ca. hver 3 måned.

En edderkop opholder sig ikke i et bo som for eksempel myrer og hvepse, derfor skal hver enkelt edderkop bekæmpes for at få et godt resultat. Insektimus bekæmper edderkopper med et middel som vi påfører rundt om vinduer og døråbninger samt ved tagudhæng og beplantninger omkring bygningen. Midlet danner en usynlig hinde som den enkelte edderkop så bevæger sig rundt på og efterfølgende dør. Da midlet er langtidsvirkende, er det derfor muligt at bryde edderkoppens livscyklus og på den måde komme det lille dyr til livs.

I Danmark er stort set alle edderkopper og deres spind bare til irritation, ingen af de danske arter er dødelig giftige. Det bedste råd er at lade dem være. Det kan dog være svært da millioner af mennesker, har en reel frygt og fobi for edderkopper.

Edderkoppens livscyklus

En hun edderkop kan ligge optil 3000 æg ad gangen. Disse æg ligger i en pose lavet af edderkoppesilke, som sørger for at holde en konstant luftfugtighed. Edderkopperne udklækker som små edderkopper, da de har været igennem deres larvestadie inde i ægget. De fleste edderkopper lever et eller to år, men der findes edderkopper, der kan leve i mere end 20 år.

Edderkoppens udseende

Edderkoppens krop er delt op i to dele. Fordi den er delt op i to dele, adskiller den sig fra insekter, der normalt har kroppen delt op i tre dele.

Edderkoppen har otte øjne, men ved langt de fleste edderkopper, er øjnene meget simpelt opbygget, og kan kun kende forskel på skygge og lys.

På edderkoppens ydre finder man på mange små hår, som giver edderkoppen vigtige sanser. Hårene på kroppen vil registrere berøringer og vibrationer, mens hårene på forbenene reagere på kemiske påvirkninger, og virker som edderkoppen smagssans.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse