Muldvarpebekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Muldvarpe

Få bugt med muldvarpen på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af muldvarpe, eksempelvis i parcelhushaven, på fodboldbanen, træningspladser eller lignende steder til konkurrencedygtige priser.

Insektimus hjælper med bekæmpelse af muldvarpe på en miljøvenlig måde. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvornår er det bedst at bekæmpe muldvarpen?

Det bedste tidspunkt at bekæmpe muldvarpen på, er i maj og juni, inden muldvarpene får unger, og igen i oktober og november. I august og september begynder årets kuld af muldvarpeunger at lede efter egen bolig. Nogle overlever ikke boligjagten, og når efteråret er på sit højeste er der mere ro på bestanden, og bekæmpelsen bliver mere effektiv.

Muldvarpen, eller den europæiske muldvarp, er et pattedyr. Den skaber gange under jorden, hvor den især lever af regnorme. Muldvarpen anses som regel for et skadedyr i beboelsesområder og på marker, men er et gavnligt dyr i skove, da den gennemlufter jorden. Den former fra jorden skud, som for mange anses som et irritationsmoment.

Hvordan ser muldvarpen ud?

Længden af krop og hoved er 11,5-15,0 cm og halen er 2,0-3,4 cm. Muldvarpen er specialiseret i at leve i snævre underjordiske gange. Kroppen har form som en cylinder og den smalner gradvist til frem mod hovedet, der har form som en kegle. Et er kun muldvarpens poter der rager uden for kroppen. Halen er kort og tyk, og holdes altid løftet.

Muldvarpens gange

Muldvarpen lever i gangsystemer under jorden. Hvert gangsystem er normalt kun beboet af et enkelt dyr, og artsfæller jages bort med stor aggressivitet.

Muldvarpen laver flere forskellige slags gange, der alle er cirka 5 cm brede og 4 cm høje. De permanente gange findes oftest i 10–20 cm’s dybde, men dybden varierer mellem 5 og 100 cm. Disse permanente, dybereliggende gange udgraves således, at den overskydende jord presses op til jordoverfladen og danner de velkendte muldvarpeskud eller muldskud. Muldvarpen graver skiftevis med højre og venstre forpote (hånd).

Den løsgravede jord sparkes bagud med bagbenene. Når dyret har gravet i et stykke tid, vender det om og skubber den løse jord op gennem den nærmeste skrå sidegang, der munder ud ved jordoverfladen. Denne skubben foregår i stød, skiftevis med højre og venstre hånd. De permanente gange anvendes som jagtgange, idet gangene virker som en fælde for muldvarpens byttedyr. Gangsystemets udstrækning afhænger af fødegrundlaget på stedet.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?