Myrebekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland of Møn

Myrer

Få bugt med myrer på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af myre, eksempelvis i forbindelse med terrasser, til konkurrencedygtige priser. Insektimus hjælper med bekæmpelse af myrer på en miljøvenlig måde. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti og opfølgning efter 3 uger. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Den sorte havemyre

Den mest udbredte myrer i Danmark er den sorte havemyre. Det er den, der langt oftest optræder enten i haven eller indendørs i huset. Den sorte havemyre er 3-5 mm. lang og mørkebrun – næsten helt sort.

Myrer er et nyttedyr i naturen. Men når de indtager dit hus, din terrasse eller din græsplæne, er de sjældent særligt velkomne. Myrer går langt i søgen efter føde, de følger stier, som de har skabt og samler sig omkring områder med mad og bliver dermed til gene i dit hjem.

Ud over den sorte havemyre, er de mest udbredte myrer i Danmark den røde skovmyre, den gule engmyre og stikmyren. Men der findes også en lang række andre myrer i Danmark, der er mere sjældne, eller som lever på bestemte steder.

Specielt er det værd at nævne herkulesmyren, der er den største myrerart i Danmark. Arbejderne bliver helt op til 14 mm. lange. Herkulesmyren lever i skovområder og bygger sit bo ved at grave gange i træ. Hvis den flytter ind i trækonstruktionen på et hus, kan det i sidste ende være ødelæggende for huset. Det sker oftest ved sommerhuse i skovområder.

Myren er et nyttedyr!

Selvom vi betragter myren som et skadedyr, når den flytter ind i køkkenet eller under fliserne på terrassen, er det værd at huske på, at myrerne også er et vigtigt nyttedyr.

Myrerne spiser en lang række af de forskellige skadedyr, der er i haven. Og på den måde er den med til at holde bestanden af disse nede. Myren er faktisk så effektiv en skadedyrsbekæmper, at man flere steder bruger den til økologisk skadedyrsbekæmpelse i plantager.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?