Myrer

Er myrerne kommet inden for? Lad os hjælpe dig, garanteret hurtigt og effektivt.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Myrebekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland of Møn

Myrer

Få bugt med myrer på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af myre, eksempelvis i forbindelse med terrasser, til konkurrencedygtige priser. Insektimus hjælper med bekæmpelse af myrer på en miljøvenlig måde. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti og opfølgning efter 3 uger. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Den sorte havemyre

Den mest udbredte myrer i Danmark er den sorte havemyre. Det er den, der langt oftest optræder enten i haven eller indendørs i huset. Den sorte havemyre er 3-5 mm. lang og mørkebrun – næsten helt sort.

Myrer er et nyttedyr i naturen. Men når de indtager dit hus, din terrasse eller din græsplæne, er de sjældent særligt velkomne. Myrer går langt i søgen efter føde, de følger stier, som de har skabt og samler sig omkring områder med mad og bliver dermed til gene i dit hjem.

Ud over den sorte havemyre, er de mest udbredte myrer i Danmark den røde skovmyre, den gule engmyre og stikmyren. Men der findes også en lang række andre myrer i Danmark, der er mere sjældne, eller som lever på bestemte steder.

Specielt er det værd at nævne herkulesmyren, der er den største myrerart i Danmark. Arbejderne bliver helt op til 14 mm. lange. Herkulesmyren lever i skovområder og bygger sit bo ved at grave gange i træ. Hvis den flytter ind i trækonstruktionen på et hus, kan det i sidste ende være ødelæggende for huset. Det sker oftest ved sommerhuse i skovområder.

Myren er et nyttedyr!

Selvom vi betragter myren som et skadedyr, når den flytter ind i køkkenet eller under fliserne på terrassen, er det værd at huske på, at myrerne også er et vigtigt nyttedyr.

Myrerne spiser en lang række af de forskellige skadedyr, der er i haven. Og på den måde er den med til at holde bestanden af disse nede. Myren er faktisk så effektiv en skadedyrsbekæmper, at man flere steder bruger den til økologisk skadedyrsbekæmpelse i plantager.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse