bekæmpelse af væggelus

Få hjælp til at gøre bugt med væggelus.

Vi rykker hurtigt ud, så du hurtigt kan slippe af med denne skadedyrs gene.

skadedyrsbekæmpelse

Væggelusbekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Professionel skadedyrsbekæmpelse

Når det kommer til væggelus bekæmpelse har jeg her hos Insektimus, ikke blot fokus på god service og garanti på opgaver, men også på at skåne miljøet. Med mine certificeringer og uddannelse inden for brug af sprøjtegifte, kan du være sikker på en korrekt håndtering og brug af disse i og omkring dit hjem.
Har du brug for vejledning til dit væggelus problem og høre nærmere om proceduren eller har spørgsmål til mulighederne for bekæmpelse?
Kan du trygt ringe til mig og få et uforpligtende tilbud.
 
Hvis du finder tegn på væggelus, er det vigtigt du hurtigt reagere på det. Du kan længere nede læse lidt om symptomerne på væggelus.
 
Så ring gerne allerede i dag på tlf. 

Væggelus bekæmpelse

Professionel behandling af væggelus! Ufarlig og lugtfri bekæmpelse af væggelus til konkurrencedygtige priser. Behandlingen af væggelus skal gentages efter 14 dage, for at sikre en effektiv bekæmpelse. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Mens du sover, kravler væggelusene op i sengen og angriber de tilgængelige, utildækkede dele på kroppen, bl.a. hænder, arme, hals og fødder. Et væggelus bid er kendetegnet ved 2-3 stik tæt ved hinanden, hvor væggelus afleverer giften via et bid og suger blod fra et andet bid. Dette insektbid er et dobbeltbid og kan kun ses gennem en lup. De enkelte bid ses på en række eller klynge i det samme område på kroppen – oftest 3-5 bid ad gangen.

Hvad gør du, hvis du opdager væggelus?

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, er det vigtigt at begynde bekæmpelsen af væggelus lige så snart de er blevet opdaget. I praksis betyder det, at du skal tage kontakt til et skadedyrsfirma.

Hvis du bor i lejelejlighed, har du pligt til at melde forekomsten af væggelus til din udlejer. Det er herefter udlejers ansvar at bekæmpe dem.

Hvordan ser væggelus ud?

Væggelus er et fladt insekt. Som gør at det kan gemme sig på selv de mest snævre sprækker og små revner i fx seng eller andre møbler. Væggelus har oftest en rødbrun farve og krop med en oval form. En voksen væggelus er 4-5 mm. i længden og 2-3 mm. i bredden. Så opdager du væggelus, bør de være synlige for det menneskelige øje.

Væggelusen gemmer sig om dagen i revner og sprækker og kommer først frem om aftenen og natten for at spise. Den finder sin vært ved hjælp af forskellige duftstoffer og den kuldioxid, en sovende vært ånder ud. Gemmestedet er også der, hvor hunnen lægger sine æg, 4-5 om dagen, hvilket under ideelle forhold kan blive til 200 æg for én hun.

Hvad kan du selv gøre, ved tegn på væggelus?

Som udgangspunkt er det vigtigt at vide, at vask ved minimum 60 grader celsius tager livet af væggelus: Væggelus bekæmpelse ved brug af tørretumbler er en anden mulighed idet alle stadier af væggelus dør ved et par timers ophold ved 50 °C. Et ophold i fryseren ved -18 til -20°C er også effektivt, hvis tingene bliver frosset grundigt igennem.

Sådan kan du forebygge væggelus

Forebyggelse er altid bedre end bekæmpelse, og der er flere ting, du kan gøre for at undgå væggelus:

  • Undgå at tage brugt møbler eller tøj med hjem fra loppemarkeder, genbrugsbutikker eller andre steder, hvor der kan være væggelus. Eller i hvert fald putte det i fryseren eller vaske det på 60 grader inden brug.
  • Hold din kuffert lukket, når du rejser, og undersøg eventuelt hotelværelset for tegn på væggelus, før du pakker ud.
  • Vask dit sengetøj og tøj regelmæssigt ved høje temperaturer for at dræbe eventuelle væggelus eller æg.
  • Hold dit hjem rent og ryddeligt for at minimere skjulesteder for væggelus.
  • Tæt sprækker og revner omkring gulve, vægge og møbler for at forhindre væggelus i at gemme sig der.
  • Hvis du har mistanke om, at du har væggelus, undgå at sove i andre rum, da dette kan sprede væggelusene til resten af boligen.

Det er altid en god ide, at kontakte en specialist ved mistanke om væggelus, da de er svære at slippe af med.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi dækker Lolland, Falster og Sydsjælland.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse