Bekæmpelse af muldvarper

Har du muldvarpe på grunden?

Lad os hjælpe dig med effektiv muldvarpebekæmpelse, på miljøvenlig vis.

insektimus

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Muldvarpebekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Muldvarpe

Få bugt med muldvarpen på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af muldvarpe, eksempelvis i parcelhushaven, på fodboldbanen, træningspladser eller lignende steder til konkurrencedygtige priser.

Insektimus hjælper med bekæmpelse af muldvarpe på en miljøvenlig måde. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvornår er det bedst at bekæmpe muldvarpen?

Det bedste tidspunkt at bekæmpe muldvarpen på, er i maj og juni, inden muldvarpene får unger, og igen i oktober og november. I august og september begynder årets kuld af muldvarpeunger at lede efter egen bolig. Nogle overlever ikke boligjagten, og når efteråret er på sit højeste er der mere ro på bestanden, og bekæmpelsen bliver mere effektiv.

Muldvarpen, eller den europæiske muldvarp, er et pattedyr. Den skaber gange under jorden, hvor den især lever af regnorme. Muldvarpen anses som regel for et skadedyr i beboelsesområder og på marker, men er et gavnligt dyr i skove, da den gennemlufter jorden. Den former fra jorden skud, som for mange anses som et irritationsmoment.

muldvarp

Hvordan ser muldvarpen ud?

Længden af krop og hoved er 11,5-15,0 cm og halen er 2,0-3,4 cm. Muldvarpen er specialiseret i at leve i snævre underjordiske gange. Kroppen har form som en cylinder og den smalner gradvist til frem mod hovedet, der har form som en kegle. Et er kun muldvarpens poter der rager uden for kroppen. Halen er kort og tyk, og holdes altid løftet.

Muldvarpens gange

Muldvarpen lever i gangsystemer under jorden. Hvert gangsystem er normalt kun beboet af et enkelt dyr, og artsfæller jages bort med stor aggressivitet.

Muldvarpen laver flere forskellige slags gange, der alle er cirka 5 cm brede og 4 cm høje. De permanente gange findes oftest i 10–20 cm’s dybde, men dybden varierer mellem 5 og 100 cm. Disse permanente, dybereliggende gange udgraves således, at den overskydende jord presses op til jordoverfladen og danner de velkendte muldvarpeskud eller muldskud. Muldvarpen graver skiftevis med højre og venstre forpote (hånd).

Den løsgravede jord sparkes bagud med bagbenene. Når dyret har gravet i et stykke tid, vender det om og skubber den løse jord op gennem den nærmeste skrå sidegang, der munder ud ved jordoverfladen. Denne skubben foregår i stød, skiftevis med højre og venstre hånd. De permanente gange anvendes som jagtgange, idet gangene virker som en fælde for muldvarpens byttedyr. Gangsystemets udstrækning afhænger af fødegrundlaget på stedet.

Vinter er også sæson for muldvarpen

Sæsonen for muldvarpen er helårlig, da muldvarpen ikke går i hi.
 
Især om vinteren er muldvarpen meget aktiv, når det øverste jordlag fryser og regnorme osv. trækker længere ned. Så får muldvarpen travlt med, at følge efter.
Netop fordi muldvarpen er meget aktiv om vinteren, kan der hurtigt dukke mange muldvarpeskud op, rundt omkring i haven.
 
Du kan være sikker på en grundig og behagelig service, du kan være tryg ved.
Tag endelig kontakt til Insektimus i dag, så finder vi den bedste løsning til dig.
 
Derudover er det en god ide lige at eftertjekke og identificere om det er muldvarpe eller mosegrise, du har problemer med, da bekæmpelsesmetoden varierer derefter. Skaden på græsarealerne ligner dog hinanden ganske meget.

Miljøvenlige og skånsom muldvarpe bekæmpelse

Når det kommer til bekæmpelse af muldvarpen uden brug af gift, er der flere metode at tilgå.
Her hos Insektimus forsøger og bestræber jeg mig altid på at bruge den mindst giftige og miljøvenlige løsning. 
Det samme gælder for bekæmpelse af muldvarpen i din have.
 
Du kan altid få mig ud og tilse problemet og dernæst komme med et uforpligtende tilbud, ring til mig så finder vi ud af det.
 
En metode til bekæmpelse af muldvarpe er brugen af en muldvarpefælde.
En muldvarpefælde er designet til at fange muldvarpen levende, så den kan frigives et andet sted. Dette er en human metode, der ikke skader muldvarpen, og samtidig er miljøvenlig.
 
Det er vigtigt at bemærke, at bekæmpelse af muldvarpe kan være en udfordrende opgave, og det kan være nødvendigt at kombinere flere metoder for at opnå de bedste resultater.
Det er også vigtigt at være tålmodig, da det kan tage tid at bekæmpe muldvarpene helt.
 
For at forbedre dine chancer for succes er det en god idé at identificere de områder, hvor muldvarpen er mest aktiv.
Det er som regel ganske enkelt at identificere ud fra området med muldvarpeskud.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi dækker Lolland, Falster og Sydsjælland.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse