Bænkebider

Problemer med bænkebidere? Vi hjælper dig med at fjerne dem hurtigt og effektivt.

leder efter skægkræ

Bænkebiderbekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Bænkebiderbekæmpelse

Professionel behandling af bænkebidere, eksempelvis i forbindelse med pool område, til konkurrencedygtige priser! Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvad er en bænkebider?

En bænkebider er et lille krebsdyr der har gæller. Der findes 29 forskellige arter af bænkebidere i Danmark. Bænkebidere har et fladt, ovalt skjold, to ‘antenner’ og syv par ben. En bænkebider kan blive 3-4 år gammel.

Hvor lever bænkebidere?

Bænkebidere gemmer sig om dagen, hvor der er mørkt og fugtigt. Det kan fx være under træ, sten, fliser og i bunker med haveaffald og rådne, visne blade. Om natten kommer de frem for at finde føde.

Bekæmpelse af bænkebideren

Selvom man mener, at bænkebideren er et skadedyr, gør de dog ingen skade på hverken bygninger eller på mennesker.

Ikke desto mindre kan de være til nok så stor irritation, og her kan det derfor være nødvendigt at bekæmpe dem.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi dækker Lolland, Falster og Sydsjælland.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse