Hvepse

Vi hjælper dig med at fjerne hvepsebo hurtigt og effektivt.

Slip for hvepse resten af sommeren!

Priser fra 825 kr.

inkl. moms

Når vi har fjernet hvepsene giver vi altid 100% behandlingsgaranti.

Så slipper du for hvepse resten af sommeren.

Skal du have behandlet flere hvepsebo på samme adresse, kan vi give rabat.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Hvepsebekæmpelse - Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Hvepsebekæmpelse

Få bugt med hvepse på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af hvepse, eksempelvis i hulmur, loft, udhus, skorsten eller i græsplænen, til konkurrencedygtige priser.

Insektimus hjælper med Hvepsebekæmpelse på en miljøvenlig måde. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti. Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvepse tilhører gruppen Hymenoptera, på dansk kaldet årevinger. Der findes flere forskellige arter af hvepse i Danmark. Den der hyppigst ses er den almindelige gedehams, som især sidst på sommeren bemærkes.

Almindelig gedehams (Vespula vulgaris)

Arten er 10-19 mm stor. Hvepsen er sort med gule farver. På mundskjoldet har hvepsen en sort tegning, der ligner et anker.

Hvepsen er ofte jordboende og bor i kolonier i musehuller, blomsterkrukker eller lignende. Dog kan den også gøre brug af andre beskyttede hulrum og udhuse mm. Vi kender almindelig gedehams fra, at den oftest kommer i konflikt med mennesker. Dette skyldes både artens talrighed, især sidst på sæsonen, men også dens aggressive temperament og dens relativ kraftige gift.

Stor Gedehams (Vespa crabro)

Arten er 18-35 mm stor og er derfor væsentligt større end andre hvepse arter. Arten har et rødt hoved, rødlige antenner og ben, rødgule vinger og en gul bagkrop med brune eller sorte ledadskillelser. Ryg og bagkrop har en mørkebrun og rødbrun behåring.

Når den flyver lyder det som en kraftigt summende lyd. Arten lever og bygger rede i hule træer, men kan også findes på huslofter. Arten lever socialt og laver ligesom almindelig gedehams et bo, der kan blive ret stort. Den store gedehams flyver også, i modsætning til almindelig gedehams, om natten og derfor kan man opleve den blive tiltrukket af lyset og møde den inde i huset.

Dens giftige stik er yderst smertefuldt og kan være livsfarligt for mennesker, især hvis man stikkes på hals eller hoved.

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse