Bekæmpelse af borebiller

VI hjælper dig med at slipper af med borebiller og undgå fremtidige borebille angreb i fx tagkonstruktion.

Bekæmpelse af Borebiller

På Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn

Borebiller – kom dine Borebiller til livs i din tagkonstruktion

Få bugt med Borebiller på en tryg, effektiv og sikker måde. Insektimus yder en professionel bekæmpelse af Borebiller, eksempelvis i tagkonstruktioner og andre bjælkelag, til konkurrencedygtige priser. Behandlingen er selvfølgelig med fuld garanti.

I kampen mod borebiller prioriterer vi udelukkende produkter af højeste standard for at garantere effektivitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter.

Vi rykker ud på hele Falster, Lolland, Sydsjælland og Møn.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi kontaktede Insektimus fordi vi havde mus i væggene i vores sommerhus. De kom forbi en enkelt gang med den rigtige løsning - til en meget overkommelig pris. Rigtig god effekt - musene er væk efter efter en uges tid 🙂
Erik
Insekterne forsvinder med garanti Vi havde pludselig voldsomt mange myrer i vores køkken. Vi kontaktede Insentimus som havde hurtig udrykning og efter hans besøg så jeg to myrer samme dag og ellers har vi ingen set. Vi har netop fået sprøjtet for edderkopper og jeg er helt sikker på vi bliver glade for den. Insektimus får vores varmeste anbefaling 🙂
Kamilla
Havde store problemer med hvepse, Allan kom og klare dette. Så nu kan jeg nyde terrassen uden hvepse i kaffen 🙂
Casper
Super god service og de kommer hurtigt 🙌🏼🙌🏼
Amalie
Previous slide
Next slide

Kontakt Insektimus i dag

Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave indenfor skadedyrsbekæmpelse. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så ring gerne på tlf. nr. 40 41 04 08 eller send os en mail til kontakt@insektimus.dk.

Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen til højre. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?


    Bestil besigtelse